Workshop ‘Beats & Rap’

Rapper SRVNT en drummer Stevie Drums steken de handen in elkaar voor een gloednieuwe workshop ‘Beats & Rap’. Tijdens deze workshop leren wij jou hoe je in een uur tijd jouw eigen rap tekst kan schrijven en hoe je hier samen met anderen een eigen drum ritme onder kan zetten. Je maakt kennis met de basis van rap en streetbeats.

Tijdens de workshop worden de deelnemers in meerdere groepen verdeeld. In de groepen wordt er vervolgens door de workshopleiders uitleg gegeven over de onderdelen. Zo leren de deelnemers hoe ze een eigen rap tekst kunnen schrijven en hoe ze nou een eigen drum ritme kunnen bedenken.

Vervolgens wordt er in groepjes gewerkt aan een rap tekst en een eigen drum ritme. De groepen bedenken samen wat ze gaan maken en later in de workshop worden de resultaten samen gebracht. Aan het einde van de workshop zullen de groepen aan elkaar presenteren wat ze hebben bedacht.

Een muzikaal feestje!
Tijdens de workshop zullen de workshopleiders ook genoeg laten horen van hun eigen talenten. Zo zullen de deelnemers meerdere tracks krijgen te horen en wordt er ook nog gebruik gemaakt van improvisatie.

Leuk voor in de klas of voor een bedrijfsfeest!

Informatie:
Leeftijd: Geschikt vanaf 9+.
Max. deelnemers: 40 deelnemers.
Kosten: Neem voor een vrijblijvende offerte contact met ons op.

Boek SRVNT nu en plan samen met SRVNT nog binnen een maand een Beats & Rap workshop in!

Voorstelling Beschadigd