Het maken van muziek heeft nogal wat voeten in de aarde. Zo ben je als artiest niet alleen verantwoordelijk voor het schrijven van teksten, het produceren van muziek en het uitbrengen van een track, maar ben je ook verantwoordelijk voor vele andere zaken.

Zo is het belangrijk dat de promotie van jouzelf als artiest goed verloopt, zo draag je de kosten voor de producties, het mixage proces en het masteren van een track. En het is belangrijk dat alles er goed uit ziet en dat de wereld weet van jou nieuwe product. Het lijkt niet veel werk van de buitenkant, maar er zit veel tijd, geld en energie in het maken van muziek.

Om dit goed uit te kunnen voeren heb je een full-time baan aan het maken van muziek, dit zorgt er ook voor dat er verder niet veel bronnen zijn voor inkomsten voor de artiest. Dit maakt de artiest erg afhankelijk van optredens, opdrachten en de giften van de mensen die zijn/haar werk willen steunen. Om dat ik als artiest graag full-time hiermee bezig wil zijn ben ik afhankelijk van deze middelen.

Daarom stel ik mij graag open voor de giften van een ieder die mij financieel of op een ander vlak wil ondersteunen bij mijn werk.

Bent u iemand die mijn werk graag zou willen ondersteunen met een eenmalige of een maandelijkse bijdrage? Dan kunt u contact met mij opnemen door hier te klikken.

Bedankt!