Workshop rappen!

Tijdens de workshop rappen schrijft rapper SRVNT samen met de deelnemers een eigen rap track! Een leuke rap workshop afgewisseld door interactie, humor en enthousiasme maken deze workshop gegarandeerd tot een succes! Uitermate geschikt voor scholen, bedrijfsfeesten en andere evenementen!

Veel ervaring in de muziekwereld.
Rapper SRVNT heeft in de afgelopen jaren enorm veel ervaring opgedaan als hiphop artiest, en weet dit ook op een erg leuke en enthousiaste manier over te brengen in de vorm van een rap workshop.

SRVNT heeft het hele proces doorlopen van het zijn en worden
van een artiest. Het schrijven van nummers, het opnemen hiervan, videoclips schieten, nummers op online platformen krijgen tot de marketing hiervan! Met vele samenwerkingen, views en streams op zijn naam is het te gek om een rap workshop te krijgen van deze rapper! Beluister hier een van SRVNT zijn eigen nummers.

Leuke manier van leren!
​Doordat SRVNT de deelnemers op een enthousiaste manier meeneemt in het schrijven van een track, is het erg leuk voor de deelnemers om hier aan mee te doen. SRVNT zal een workshop rappen verzorgen en tijdens de workshop begeleidt SRVNT de deelnemers bij het schrijven van een track! Daarnaast zorgt hij ervoor dat de deelnemers aan het einde van de workshop hun eigen track hebben. Super vet!

Veel bedrijven en scholen die u voor zijn gegaan waren erg enthousiast over deze workshop.

*Het is ook mogelijk om gebruik te maken van opname
op locatie. Leuk om met elkaar het nummer vast te leggen
op audio of op beeld! Dit is altijd in overleg mogelijk. 

Informatie:
Duur: De workshop zonder opname duurt 45-60 minuten.
Leeftijd: Geschikt vanaf 9+
Max. deelnemers: 30 deelnemers.
Kosten: Neem voor een vrijblijvende offerte contact met ons op.

Boek SRVNT nu en plan samen met SRVNT nog binnen
een maand een rap workshop in!

Boekingen@srvnt.nl
0637352592

workshop rappen SRVNT