Voorstelling ‘Beschadigd’

‘Beschadigd’ is een voorstelling voor het basis en middelbaar onderwijs over het thema pesten. In deze voorstelling zal rapper SRVNT zijn eigen verhaal vertellen d.m.v. muziek en verhaal. Dit doet hij samen met drummer Stefan Schmohl aka Stevie Drums. Beiden hebben zij te maken gehad met pesten. Om dit tegen te gaan en bespreekbaar te maken op scholen willen de beide mannen i.c.m. met live-muziek en verhaal hier meer over vertellen.

Pesten is helaas een thema dat vandaag de dag nog erg relevant is bij vele tieners en wij zagen de nood op scholen rondom dit probleem. Hierom hebben wij de handen ineen geslagen om een oplossing te bieden rondom deze thematiek. Het resultaat? Een muzikale voorstelling vol met interactieve elementen waarbij je ervan uit mag gaan dat het effect zal hebben op de leerlingen die deelnemen.

Het is onze missie om er voor te zorgen dat het pesten in Nederland flink wordt gereduceerd alsook dit preventief te bestrijden. Mede door onze eigen ervaring op dit gebied en onze expertise in de muziek willen wij deze voorstelling inzetten om dit doel te behalen. 

Interactief en laagdrempelig.
Tijdens deze voorstelling worden de leerlingen uitgedaagd om na te denken over het thema pesten. Naast dat wij de leerlingen willen laten nadenken over het thema, worden de leerlingen uitgedaagd om te reflecteren op hun eigen leven en situatie. Dit willen wij doen door de leerlingen op een laagdrempelige en interactieve manier te benaderen door middel van muziek en spel. 

Met deze voorstelling willen wij het pesten op de scholen tegengaan, helpen voorkomen en willen wij leerlingen die met dit onderwerp worstelen steun aanbieden. Mede door onze eigen ervaring rondom dit thema vinden wij het belangrijk om dit probleem aan te pakken.

Informatie:
Leeftijd: Basis en- middelbaar onderwijs.
Max. deelnemers: +/- 60 deelnemers.
Kosten: Neem voor een vrijblijvende offerte contact met
ons op.

Boek SRVNT nu en wellicht zien wij elkaar binnenkort!

Voorstelling Beschadigd